Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denuncien cues de vehicles per la parada de bus del pont a Tortosa

Els veïns del Centre-Nucli Històric expliquen que el bus s’atura a la pujada del pont sense un espai propi i els cotxes no poden avançar-lo

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge del bus aturat just a l’inici de la pujada del pont.  FOTO: Joan Revillas

Imatge del bus aturat just a l’inici de la pujada del pont. FOTO: Joan Revillas

Els veïns del Centre-Nucli Històric de Tortosa denuncien que els busos urbans i interurbans s’aturen a la parada de la pujada del pont de l’Estat provocant llargues cues de vehicles al darrere, ja que el bus no disposa d’un espai propi per aturar-se i els cotxes no poden avançar-lo perquè pel carril del sentit contrari baixen vehicles del pont a gran velocitat.

«Des de l’Associació de Veïns Centre-Nucli Històric considerem que la parada de bus de la plaça Constitució està mal feta. Cada cop que ha de recollir passatgers envaeix el carril dret i provoca fortes retencions i, en hora punta, els conductors es posen a tocar el clàxon», explica el seu president, Josep Baubí. «S’ha de resoldre ja. Això no es va preveure, es va fer de pressa i malament. El responsable ha de prendre les mesures oportunes, fer un reclau, una entrada, i que el bus puga aturar-se amb tranquil·litat».

El president recorda que abans de les obres de millora i ampliació del pont de l’Estat hi havia la parada en una illeta que permetia avançaments pel costat. «Exactament, la parada de la plaça on està? Perquè a terra no posa ‘Bus’...», diu el president. «Des de l’associació vam proposar que en aquella esplanada de ciment que ara hi ha inutilitzada es fes una rotonda i ens van dir que no hi havia espai». Baubí també proposa solucionar el botó per demanar el pas de vianants al semàfor de la plaça, que no funciona, i posar un altre semàfor a l’altre costat del pont.

Comentarios

Lea También