Denuncien ‘irregularitats’ a la recollida d’escombraries a les Cases d’Alcanar i de l’Ametlla de Mar

Els veïns es mostren ‘indignats’ per l’acumulació de brossa al carrer

28 marzo 2019 10:56 | Actualizado a 28 marzo 2019 10:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un veí de les Cases d’Alcanar ha explicat al Diari que «està fart que un restaurant arrossegue la seva brossa per la vorera». El restaurant en qüestió està ubicat al carrer Verge del Carme i arrossega la brossa «uns deu metres fins a arribar als contenidors soterrats». 

El testimoni, a més, explica: «a l’agost em vaig adreçar personalment a l’alcalde i, fins i tot, li vaig ensenyar fotografies», però la resposta que va rebre aquest veí de les Cases van ser «evasives». I és que la vorera està plena «oli, grassa, el suquet del peix», restes que generen «una forta olor» que si ara és excessiva «imagina’t quan arribi la calor». 

El testimoni continuava lamentant-se amb: «és que aquí ens tenen abandonats de la mà de Déu». La situació ja fa uns mesos que es prolonga, abans d’arrossegar la brossa fins als contenidors soterrats, el restaurant tenia uns contenidors al darrere del seu local. 

Segons el testimoni, els veïns es van queixar a l’Ajuntament del «lamentable estat en què estaven» i que a més «el camió no podia entrar i havia de fer moltes maniobres», fet que ocasionava que el camió buidés els contenidors al mig del carrer «i ho escampes una mica tot». Per això després que l’Ajuntament «no poses remei» van decidir anar al Consell Comarcal, el qual va ordenar treure els dos contenidors del darrere del restaurant. Sense contenidors prop el negoci només pot llençar la brossa als soterrats, situats a uns deu metres del seu local. «Com els tenen tan prop ara ho arrosseguen» explicava el veí. 

D’altra banda, els veïns de l’Ametlla de Mar, concretament de les Tres Cales, es lamenten del mal estat de les papereres de la costa, que estan «saturades» de brossa, esperant encara que l’Ajuntament es faci responsable i les buidi.

Comentarios
Multimedia Diari