Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denuncien la retallada del servei a l'Ebre d'ambulàncies

La plataforma insisteix a reivindicar ambulàncies per a Batea, Xerta, Santa Bàrbara i una segona per a Amposta, que «han d´estar operatives sempre, no la meitat del dia»

Agències

Whatsapp
Ambulàncies a la porta d´Urgències, la setmana passada. FOTO: PLATAFORMA SALVEM LES AMBULÀNCIES DE LES TERRES DE L´EBRE

Ambulàncies a la porta d´Urgències, la setmana passada. FOTO: PLATAFORMA SALVEM LES AMBULÀNCIES DE LES TERRES DE L´EBRE

La Plataforma Salvem les Ambulàncies de les Terres de l’Ebre ha denunciat que, malgrat les mocions aprovades mesos enrere al Parlament, el Govern manté les retallades en el servei d’ambulàncies del sud de Catalunya. La plataforma recorda que el Parlament va aprovar, el 31 de març, una moció que instava el Govern a restaurar el servei d’ambulàncies retallat al sud de Catalunya i el 7 d’abril se’n va aprovar una altra que reclamava l’ajust del model de transport sanitari. La plataforma insisteix a reivindicar ambulàncies per a Batea, Xerta, Santa Bàrbara i una segona per a Amposta, que «han d’estar operatives sempre, no la meitat del dia», així com les ambulàncies de Sant Jaume d’Enveja i de l’Ametlla de Mar, que «han de tornar a donar servei a les seves poblacions». També demanen explicacions sobre la situació del transport no urgent i denuncia que «una gran part dels serveis» els estan realitzant taxis.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También