Más de Ebre

Denuncien l'agressió d'un pacient a tres professionals de l'Hospital de Móra d'Ebre

El comitè d'empresa reclama la contractació immediata d'un servei de seguretat

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu de l'Hospital de Móra d'Ebre. Foto: J.R.

Imatge d'arxiu de l'Hospital de Móra d'Ebre. Foto: J.R.

Un pacient va agredir la matinada de dilluns tres treballadors de l'hospital comarcal de Móra d'Ebre, els quals van acabar amb "ferides i cops de diferent consideració", segons ha denunciat el comitè d'empresa. Els representants dels treballadors han detallat que l'individu va donar una empenta a una doctora, va clavar una bufetada a una infermera i va fer caure a terra un administratiu, a qui també va donar cops i puntades. El personal va trucar als Mossos d'Esquadra i efectius del cos policial van reduir l'individu. Arran d'aquests fets "greus", el comitè d'empresa ha demanat a la direcció del centre, a la gerència i al consell d'administració de Salut Terres de l'Ebre la contractació immediata d'un servei de seguretat.

El comitè ha apuntat que anteriorment hi havia hagut agressions al centre però no de tipus físic i que no volen que fets com aquest es puguin tornar a repetir. Els representants dels treballadors han lamentat que, tot i haver sol·licitat aquest servei a l'empresa en altres ocasions, no se'ls hagi donat mai una resposta positiva.

Des de la direcció del centre també s'ha volgut deixar constància de la gravetat dels fets. «A més de fer tot l’acompanyament possible» als agredits, es personarà en l’actuació judicial ja iniciada per la intervenció de les forces de seguretat. També s’obrirà un expedient informatiu intern «per revisar els circuits en relació amb els fets ocorreguts». 

Temas

Comentarios

Lea También