Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denuncien un celler de Tivissa per simular danys i intentar cobrar l’assegurança

Assegurava haver perdut 30.000 litres de vi, amb un valor de 150.000 euros 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de l’interior del celler de vi de Tivissa denunciat. Foto: mossos

Imatge de l’interior del celler de vi de Tivissa denunciat. Foto: mossos

Els Mossos d’Esquadra han denunciat el propietari d’un celler de Tivissa per simular uns danys i intentar cobrar l’assegurança. L’home, un veí de Móra la Nova de 42 anys, ha estat acusat com a presumpte autor d’una simulació de delicte de danys en un celler de la seva propietat.

Els fets es remunten al passat 21 d’abril, quan el propietari d’un celler ubicat a Tivissa va denunciar davant els mossos d’esquadra uns greus danys ocorreguts a l’interior del celler.

Segons va explicar el llavors denunciant, algú havia entrat a les instal·lacions del celler, mitjançant el trencament d’una finestra, i posteriorment havia deixat obertes 10 tines de vi, les quals havien anat rajant fins a quedar pràcticament buides. La quantitat de vi perduda era de 30.000 litres, amb un valor aproximat de mercat d’entre 140.000  i 150.000 euros.

Detecten contradiccions

En el transcurs de la investigació dels fets, tant els investigadors dels mossos com la companyia asseguradora van detectar diverses contradiccions en els fets exposats per la presumpta víctima.  
Finalment el passat 1 d’agost el propietari del celler va reconèixer davant els mossos d’esquadra que ell mateix havia simulat els fets per tal de poder cobrar fraudulentament la indemnització de l’assegurança.

Davant aquests extrems, els agents van denunciar penalment l’home per una simulació de delicte i posaran els fets en coneixement del jutjat d’instrucció de Gandesa, on el denunciat haurà de comparèixer quan sigui requerit.

Simular ser víctima d’una infracció penal o denunciar-ne una inexistent és un delicte recollit a l’article 457 del Codi Penal, castigat amb la pena de multa de sis a dotze mesos.

Temas

  • estafa
  • Tivissa

Comentarios

Lea También