Denuncien un vigilant de l'Ampolla per haver difós imatges d'un cadàver

La família de Dídac Navarro, el jove trobat mort a la platja de Cap Roig el passat febrer, han presentat una denúncia als Mossos

19 mayo 2017 23:06 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La família de Dídac Navarro, el noi de Camarles que va ser trobat mort al febrer a la platja de Cap Roig de l’Ampolla, després de patir un atac de cor i caure des d’unes roques, ha denunciat davant dels Mossos d’Esquadra el cap dels vigilants municipals de la població marinera, Néstor Buera, per haver pres imatges del seu cadàver i haver-les difós.

Segons consta a la denúncia presentada, la família va tenir coneixement que el cap dels vigilants municipals de l’Ampolla havia pres una o diverses imatges del cadàver del jove a la platja de Cap Roig, amb el seu telèfon mòbil, després de ser trobat pels efectius d’emergències que l’estaven buscant i abans que el cos fos aixecat per ordre del jutge perquè se li practiqués l’autòpsia.

Segons detalla la família, posteriorment Néstor Buera hauria mostrat almenys una d’aquestes imatges a diversos veïns en un bar, a més de compartir-la en un grup de WhatsApp amb altres vigilants.

La família va presentar la denúncia a la comissaria de Tortosa dels Mossos d’Esquadra, els quals van investigar els fets i van prendre declaració al vigilant municipal. Les diligències informatives obertes pel cos policial van ser trameses al jutjat de Tortosa, que ara haurà de decidir si els fets poden ser constitutius d’un possible delicte contra la intimitat.

La família també es va reunir amb l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, per tal de mostrar el seu neguit per l’actuació del cap dels vigilants municipals i demanar al Consistori que prengués mesures.

Dídac Navarro, veí de Camarles de 22 anys i porter de l’equip de futbol del Jesús i Maria B, va sortir a córrer pel litoral de l’Ampolla la tarda del 16 de febrer. Afectat per una cardiopatia, el jove s’hauria sentit malament i s’hauria aturat a descansar en una zona elevada del camí litoral GR-92. Allí hauria patit un atac de cor, que l’hauria fet precipitar-se des de les roques fins a la platja inferior. Els familiars van sortir a buscar-lo i van donar l’avís als cossos d’emergències. Finalment el van trobar sense vida el dia 17 al matí.

En el lloc on van tenir lloc els fets un ram de flors en un arbre, portat per l

Comentarios
Multimedia Diari