Denuncien una parella per acampar sense autorització a Tortosa

També dues persones que pescaven van ser denunciades pels Agents Rurals en el mateix lloc per acampar sense autorització en domini públic marítim terrestre

19 mayo 2017 15:36 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Agents Rurals han denunciat quatre persones durant els dies festius d’aquesta Setmana Santa en diversos espais naturals a les Terres de l’Ebre.

D’una banda a l’illa de Vinallop, a Tortosa, una persona va ser denunciada pels Agents Rurals per fer foc d’esbarjo sense autorització en un entorn considerat Reserva natural de fauna salvatge.

A més a més, en aquests moments hi ha un risc afegit en aquell entorn, a causa que hi ha acumulació del borrissol del xop, que és molt inflamable.

També dues persones que pescaven van ser denunciades pels Agents Rurals en el mateix lloc per acampar sense autorització en domini públic marítim terrestre.

Els Agents Rurals van requerir la recollida de tota la brossa que havien generat al voltant, la qual cosa aquestes dues persones van complir quan se’ls va demanar.

Cal recordar que les illes de l’Ebre són refugis de pesca i tampoc no es pot pescar des d’elles. Els Agents Rurals també apunten que aquests espais són domini públic marítim terrestre aigües avall del pont de Tortosa i domini públic hidràulic aigües amunt d’aquest pont.


55 inspeccions
D’altra banda, durant la Setmana Santa els Agents Rurals de la Generalitat també han realitzat 55 inspeccions de pesca a l’embassament de Riba-roja d’Ebre i de Flix.

L’objectiu principal d’aquest seguit d’inspeccions de pesca era la conscienciació pel perill de foc i també la retirada de residus que poden generar els pescadors o visitants.

Segons informen els Agents Rurals al Diari , el cos ha comprovat que, generalment, la resposta dels visitants i dels pescadors en aquests espais ha estat bona i de gran civisme.

En aquest sentit, els Agents Rurals només han denunciat una persona per un altre motiu, concretament per utilitzar un esquer prohibit, un peix exòtic (un gardí).–

m. p.

Comentarios
Multimedia Diari