Desallotgen 11 veïns propers a la casa d'Alcanar que podria tenir explosius

Creix la "consternació i alarma" a la població després de vincular-se amb els atemptats  

18 agosto 2017 11:41 | Actualizado a 18 agosto 2017 11:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els cossos de seguretat han desallotjat per seguretat 11 veïns propers a la casa d'Alcanar (Tarragona) que va registrar dues explosions vinculades amb l'atemptat de Barcelona i que podria tenir dos magatzems d'explosius, segons ha explicat Europa Press l'alcalde de la localitat, Alfons Montserrat. 

El perímetre de seguretat proper a la casa ha crescut després de conèixer-se la vinculació d'aquests successos amb l'atemptat terrorista de la capital catalana i obrir-se una línia d'investigació sobre la presència d'explosius a l'habitatge. 

El cordó policial de la zona va obligar aquest dijous a desallotjar tres famílies, de les quals dues van poder ser reallotjades a habitatges de familiars i coneguts, mentre que una família de cinc membres i de nacionalitat francesa va ser portada a un hotel de la localitat. 

L'alcalde ha subratllat que es tracta d'un moment en què s'han extremat les mesures de seguretat, i "ha crescut la consternació i l'alarma" al municipi. 

L'habitatge que es va esfondrar a causa de la deflagració es troba a la urbanització Montecarlo, i allà hi havia dos ocupants --un de mort i un altre ferit però sense risc vital a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Tarragona)--. 

Es troba a una "urbanització disseminada i no de pas", per la qual cosa cap veí de la zona havia advertit moviments estranys ni havia presentat cap denúncia davant els Mossos d'Esquadra i la Policia local de la localitat.

SENSE VINCLE SOCIAL 

Aquestes persones "no tenien cap tipus de vincle social" a Alcanar, ha detallat l'alcalde, que ha enviat un missatge de tranquil·litat i calma a la població. 

Ha manifestat una "condemna enèrgica" dels atemptats de Barcelona i Cambrils (Tarragona), i ha elogiat la feina encomiable dels cossos de seguretat i de servei públic.  

Comentarios
Multimedia Diari