Desallotjades 16 persones per un incendi en un pis de Sant Carles de la Ràpita

El foc es va iniciar en uns matolls i va pujar per l'aïllant de dos blocs

30 marzo 2019 10:32 | Actualizado a 30 marzo 2019 11:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de setze persones -catorze adults i dos nens- han hagut de ser desallotjades aquesta matinada a Sant Carles de la Ràpita (Montsià) a conseqüència d'un incendi que ha afectat l'aïllant de dos blocs de pisos, han informat els Bombers de la Generalitat.

El sinistre ha tingut lloc cap a dos quarts de dues al carrer Sant Josep. Sembla ser que el foc ha començat en uns matolls i s'ha estès per l'aïllant -conegut com envà pluvial- que es posa a la paret dels blocs quan no hi ha cap construcció al costat.

En concret, les flames han afectat l'aïllant de la façana sud del número 54 i de la façana nord del número 50. Ambdós edificis tenen quatre plantes, més entresòl i àtic.

 

Quan l'alertant ha trucat a bombers ha informat que havia un foc de matolls. Després, els bombers han comprovat que també estava cremant la part exterior dels dos immobles.

Els bombers han ajudat a sortir del seu domicili una dona gran amb mobilitat reduïda. Ha estat atesa pel personal de l'ambulància i es trobava bé. Inicialment, els bombers han tingut com a prioritat treure les persones dels pisos i posterior atacar les flames dels dos blocs.

Un total de vuit dotacions dels bombers -dels parcs de Tortosa, Amposta, l'Ametlla de Mar i Ulldecona- han estat mobilitzades. A dos quarts de tres donaven el foc per controlat i minuts més tard, per extingit.

Totes les persones desallotjades han estat traslladades a un hotel.

Caravana a Santa Bàrbara

Per una altra part, dues dotacions de bombers del parc d'Amposta han intervingut, a tres quarts de tres de la matinada, en l'extinció de l'incendi d'una caravana que es trobava en una finca del barranc de Lledó, a Santa Bàrbara. En menys d'una hora la situació estava normalitzada.

I també una dotació de bombers del parc d'Amposta va apagar, a les onze de la nit d'ahir divendres, un petit incendi de matolls al polígon Oriola, a Amposta, que va cremar 40 metres quadrats.

Comentarios
Multimedia Diari