Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Descarrila un tren entre Ascó i Móra la Nova

La línia entre Saragossa i Reus ha quedat totalment interrumpuda. Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera per als usuaris de l'R15

M. Millan

Whatsapp
El tren que ha descarrilat era de la companyia Transfesa.

El tren que ha descarrilat era de la companyia Transfesa.

Un tren de mercaderies de l'empresa Transfesa ha descarrilat a les 10.25 hores d'aquest matí a las sortida de l'estació d'Ascó en direcció a la de Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre, el que ha fet interrompre la circulació ferroviària a la línia Saragossa-Reus.

Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers de la línia R15 (Barcelona Estació de França- Riba-roja d’Ebre per Tarragona i Reus) en aquest tram, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera al trajecte afectat enter aquestes dues estacions. Durant el matí s'han vist afectats dos trens de viatgers, un  per cada sentit de la marxa. Tècnics de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) s'han desplaçat a la zona per treballar en la incidència i intentar recuperar el servei el més aviat possible. 

Adif i Renfe estan informant d’aquesta incidència a través de tots els seus canals de comunicació i atenció al client, megafonia de trens i estacions, @rodalies, @renfe, @adif_es, app de rodalies, app Adif al teu mòbil, rodaliesdecatalunya.cat, renfe.com,  www.adif.es, 900 41 00 41 i personal d’atenció al client. 

Aquesta línia, per la que passen trens de mercaderies i de viatgers de l'R15, ja ha patit diversos descarrilaments en els darers anys.  Això ha estat motiu de denúncia per part d'alcaldes del territori i de la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l'Ebre i el Priorat, que reclamen inversions per posar-la al dia. 

Temas

Comentarios

Lea También