Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Descobreixen una nova població de cranc de riu a la comarca de Terra Alta

Durant els mesos de juny i juliol s'ha treballat en 23 itineraris diferents portats i s'han classificat els exemplars en tres classes segons la seva mesura

EFE

Whatsapp
Cranc de riu autòcton trobat al Parc Natural dels Ports. CEDIDA

Cranc de riu autòcton trobat al Parc Natural dels Ports. CEDIDA

Agents Rurals, la guàrdia forestal catalana i estudiants descobreixen una nova població de cranc de riu autòcton al parc Natural dels Ports, a la comarca de Terra Alta (Tarragona), durant dues prospeccions nocturnes realitzades en una zona desconeguda fins ara per a censar als exemplars de l'espècie de la zona.

Durant els mesos de juny i juliol s'ha treballat en 23 itineraris diferents portats i s'han classificat els exemplars en tres classes segons la seva mesura, menys de 3 centímetres, entre 3 i 6 centímetres i més de 6 centímetres, ha informat la Conselleria de Territori i Sostenibilitat aquest dijous en un comunicat.

El cranc de riu autòcton és un invertebrat que anys enrere abundava en molts rius del país --el seu seguiment va començar l'any 2007-- però una malaltia produïda pel cranc de riu americà va reduir dràsticament les poblacions, per aquest motiu es considera una espècie amenaçada

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También