Desmunten el sostre d'una casa d'Ulldecona per apagar un incendi de xemeneia

El foc havia afectat també el sostre de fusta i la teulada. A Deltebre també s'ha cremat el fumeral d'una casa

 

03 enero 2021 10:37 | Actualizado a 03 enero 2021 12:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sis dotacions de bombers van estar treballant, la nit de dissabte, en un incendi originat en una xemeneia d'una casa d'Amposta. Per poder apagar el foc van haver de desmuntar el sostre ja que el foc s'havia estès. No hi ha hagut ferits. Com tampoc n'hi han hagut en un altre incendi que ha tingut lloc aquest matí en un fumeral d'una casa de Deltebre.

L'incendi d'Ulldecona es va detectar cap a un quart d'onze de la nit en una casa de tres plantes situada en el número 20 del carrer Sant Domènec, a la zona de Miliana.

Bombers de la Generalitat va enviar dotacions dels parcs d'Ulldecona, Amposta i Tortosa, a més a més de la Regió d'Emergències.

En arribar, van comprovar que el foc afectava no solament la xemeneia sinó també el sostre de fusta i la teulada. Per això, van haver de desmuntar aquesta i treure les teules, a més a més de tallar un tros del sostre de fusta.

Possiblement per efecte del vent que bufava a la zona, a les 7.27 hores els bombers han rebut l'avís que fumejava la fusta que havia sota les teules. Quatre dotacions -dels parcs d'Ulldecona, Tortosa i Amposta, a més a més de la Regió- s'han traslladat al lloc i han remullat la zona. A tres quarts d'onze del matí han retornat al parc.

A Deltebre

Per una altra part, a les 10.23 hores s'ha rebut una trucada per un incendi en un fumeral d'una casa de dues plantes ubicada en el número 91 de l'avinguda de la Nostra Senyora de l'Assumpció de Deltebre.

Inicialment s'han activat dotacions dels parcs de Móra d'Ebre, l'Ametlla de Mar, Tortosa i Amposta, a més a més de la Regió d'Emergències, però no han arribat totes ja que l'incendi no revestia importància.

Comentarios
Multimedia Diari