Despleguen punts Lila i LGTBI+ a les festes majors de la Ribera d'Ebre

Sota el lema ‘La violència sexual no té entrada a la Ribera d’Ebre’, 
es treballarà per la prevenció d’actituds masclistes i homòfobes

09 agosto 2021 08:50 | Actualizado a 09 agosto 2021 09:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Oficina Jove i l’àrea d’Igualtat del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre treballen per reforçar les campanyes per a la prevenció i denúncia d’actituds masclistes i homòfobes, en el marc del ‘Protocol de Prevenció de la Violència en Espais d’Oci’.

Així, aprofitant la celebració de les festes majors dels municipis aquest estiu, el Consell ha posat a disposició dels ajuntaments una carpa amb un Punt Lila i LGTBI+. La carpa, que ja es va presentar públicament el 28 de juny passat en el marc del Dia Internacional de l’Orgull LGBT+, i que els ajuntaments instal·laran en actes culturals i d’oci, compta amb la presència d’informants voluntaris formats.

Tenint en compte que enguany s’han redimensionat els actes d’oci per a la prevenció de la COVID-19, també s’han editat cartells que, sota el lema ‘La violència sexual no té entrada a la Ribera d’Ebre’, que es penjaran en punts concorreguts de les diverses poblacions.

El ‘Protocol de Prevenció de la Violència en Espais d’Oci’, al qual s’hi estan adherint els municipis de la comarca, es fruit de les sessions de treball amb associacions juvenils, entitats feministes i LGTBI+, a més de perfils tècnics i polítics de cada població, personal sanitari, professorat i agents de seguretat (pública i privada). El pla contempla, entre d’altres, reforçar les campanyes comunicatives i la implicació de les entitats com agents detectors de problemes en els esdeveniments públics i les festes populars.

Comentarios
Multimedia Diari