Detenen dues persones per l'incendi forestal al Coll Redó de Tortosa

Per presumptes  negligències durant una crema de restes vegetals

16 octubre 2020 09:59 | Actualizado a 16 octubre 2020 17:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van detenir  dijous dues persones com a presumptes responsables de l’incendi que  ha cremat 2,43 hectàrees de superfície forestal a la zona del Coll Redó de Tortosa, al límit del Pla Especial d’Interès Natural (PEIN) Serra del Boix-Cardó. 
El cos de seguretat atribueix als dos individus un delicte d’incendi forestal per imprudència, per presumptes negligències durant unes cremes vegetals.
Els Bombers van donar per extingit el foc dijous a la tarda. Una desena de dotacions dels van reforçar les tasques al llarg del dia en tot el perímetre afectat per l’incendi. 
El foc es va declarar dimecres a la tarda, per unes cremes vegetals que es van descontrolar arran del fort vent que bufava a la zona, segons han determinat els Agents Rurals. Aquestes fortes ratxes també van atiar les flames, però finalment el foc va poder quedar controlat i extingit dijous. En un primer moment es va haver d’evacuar uns 18 veïns de la zona, que van poder retornar als seus domicilis unes hores després. 
En els treballs sobre el terreny també van prendre part  efectius dels Agents Rurals, dels Mossos d’Esquadra, Policia Local, de la Creu Roja i una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

Comentarios
Multimedia Diari