Detingut de Pinell de Brai un veí per punxar les rodes de 53 vehicles

El sospitós anava encaputxat i els Mossos d’Esquadra van anar a casa seva a arrestar-lo, gràcies a la descripció d’uns testimonis

29 noviembre 2021 19:40 | Actualizado a 30 noviembre 2021 10:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Sorpresa, i desagradable, la que van tenir desenes de veïns de Pinell de Brai–de 1.008 habitants– quan diumenge van anar a buscar el vehicle. I és que durant la nit, una persona es va dedicar a punxar les rodes. Ho va fer en un total de 53, aparcats en diferents carrers: Hospital, Pou de Neu, Gaudí, Nou, Bonaire, Benifallet, Miravet, del castell, del Forn, etc. Els Mossos d’Esquadra van detenir el sospitós la mateixa nit. És un veí de la localitat, de 33 anys i de nacionalitat espanyola. No té antecedents policials.

A tres quarts d’onze de la nit de dissabte, els Mossos van rebre la trucada d’un testimoni. Alertava que veia una persona que anava pels carrers punxant rodes de vehicles. Una patrulla de la comissaria de Gandesa va anar al lloc però no va trobar el sospitós. Però sí va començar a veure vehicles –el primer una furgoneta– amb una, dues i fins i tot tres rodes punxades. Sembla ser que l’autor hauria utilitzat un punxó o eina similar. Els agents van començar a fer gestions i parlar amb testimonis, que van precisar que el responsable era un individu que anava amb el cap cobert amb una caputxa.

Els policies inicialment van comptabilitzar 49 vehicles danys, tot i que en un recompte posterior van elevar la xifra fins a 53. Finalment, la mateixa nit van detenir el sospitós. Una vegada a comissaria es va negar a declarar. Ahir al matí va passar a disposició del Jutjat de Gandesa, que va declarar la seva posada en llibertat amb càrrecs per un delicte de danys.

Comentarios
Multimedia Diari