Detingut per agredir i mossegar dos vigilants de Renfe a l’Ametlla de Mar

No portava bitllet, estava fumant al vagó i anava sense camiseta i mascareta

22 mayo 2020 18:00 | Actualizado a 26 mayo 2020 16:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un jove de 24 anys ha estat detingut aquest matí a l’Ametlla de Mar pels Mossos d’Esquadra acusat d’haver agredit els dos vigilants que Renfe que anaven al tren.

Les dues víctimes han estat evacuades a centres sanitaris per ser ateses de les ferides, i una ha necessitat punts de sutura.

Els fets han succeït cap a les vuit del matí en un tren Regional que anava direcció Barcelona.

Segons la versió facilitada pels vigilants als Mossos d’Esquadra, han vist que el sospitós que viatjava sense camiseta ni mascareta, estava fumant al vagó i, a més, anava sense bitllet.

Els vigilants -que tenen la seva base a Tortosa- li han recriminat els fets i li han demanat que s’identifiqués per poder denunciar-lo. Però ell, sense intercanviar cap paraula, ha agredit un dels dos vigilants. Però aquest, amb l’ajuda del seu company, ha pogut reduir el sospitós.

Un dels vigilants ha rebut el cop d’un mòbil al cap i una mossegada al braç i l’altre ha necessitat punts de sutura a la cara.

A un quart de nou, els Mossos han rebut l’avís. Una patrulla de la comissaria de l’Ametlla de Mar s’ha traslladat a l’estació.

Els agents han vist com els vigilants tenien el sospitós ja emmanillat a terra. Han procedit a la seva detenció acusat d’un delicte de lesions. Es tracta d’un jove marroquí veí de Tarragona.

Inicialment, una ambulància ha evacuat els dos vigilants al CAP de la localitat.

Comentarios
Multimedia Diari