Detingut per assetjar una noia i seguir-la fins a casa

L’home, de 33 anys, anava amb un grup de tres persones més

23 junio 2021 09:49 | Actualizado a 23 junio 2021 09:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home neerlandès acusat de coaccions a una jove veïna de l’Ametlla de Mar. El cas de la víctima va saltar a les xarxes socials, on es va publicar la imatge del sospitós abans que la Policia catalana l’arrestés.

Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge. Un grup d’amigues, veïnes de l’Ametlla, estaven en un bar de la localitat. Es van apropar quatre joves i van intentar establir una relació amb elles, dient improperis en anglès: si volien anar de festa amb ells a un xalet o si tenien nuvi. Les noies van dir que no i van marxar, perquè sabien que el grup havia tingut problemes amb altres noies de l’Ametlla.

Quan la denunciant tornava a peu a casa seva, va ser seguida pels quatre individus en un cotxe. Li van començar a dir «guapa» i a preguntar-li com era que anava sola. Un d’ells va baixar del vehicle i la va seguir fins a casa. Va començar a colpejar la porta d’una forma exaltada, fins que el grup va marxar. Finalment va arribar la parella d’ella i la va calmar.

Diumenge, els Mossos van buscar el sospitós, però no se’l va trobar. Finalment dilluns es va localitzar a la zona del Port Esportiu i va portar a comissaria, on va ser detingut. És un home de 33 anys.
 

Comentarios
Multimedia Diari