Detingut per cultivar marihuana a l’interior d’una casa de Roquetes

Conreava la droga sense que el propietari de la finca en tingués coneixement

17 enero 2018 16:37 | Actualizado a 18 enero 2018 13:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Roquetes, van detenir el passat dilluns, un home de 37 anys, de nacionalitat anglesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La detenció és el resultat d'una investigació iniciada després de tenir indicis, gràcies a la col·laboració de la Policia Local de Roquetes, de la existència d'una plantació de marihuana en una finca situada a les afores de la localitat.

La matinada del passat dilluns una patrulla de Mossos d'Esquadra va localitzar per la zona un vehicle que, en detectar la presència policial, va intentar escapolir-se.

Poc després una altra dotació policial va aconseguir aturar el vehicle escàpol a la T-342, al terme municipal de Roquetes, i va comprovar que de l’interior sortia una forta olor a marihuana.

A l’interior del cotxe es van localitzar uns 3 quilograms de marihuana distribuïts en diverses bosses i estris utilitzats pel seu cultiu, com un motor elèctric, un ventilador i un humidificador, entre altres objectes.

El mateix dia es va efectuar una entrada i perquisició a la casa on el detingut conreava marihuana. En una de les habitacions es va localitzar 272 plantes de marihuana en diferents processos de creixement, més de vint quilograms de marihuana premsats i estris per afavorir el cultiu intensió de la droga com ventiladors, focus, humidificadors i bàscules de precisió.

Cal destacar que la marihuana premsada estava envasada al buit i guardada a l’interior de caixes amb cafè per evitar la detecció en cas de ser escorcollat per gossos.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El detingut passarà avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari