Detingut per denunciar un fals atracament a la seva botiga de l'Ametlla de Mar

Va assegurar que s'havien presentat dos delinqüents, que l'havien  amenaçat amb una navalla i li havien pres 1.000 euros

17 junio 2020 15:17 | Actualizado a 17 junio 2020 15:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home de 47 anys, nacionalitat xinesa i veí de Cambrils, com a presumpte autor d’una simulació de delicte.

Els fets van ocórrer el passat 15 de juny, quan el dependent d’un hipermercat ubicat a la població de l’Ametlla de Mar va denunciar haver estat víctima d’un robatori amb violència per part de dos individus.

Segons el relat del denunciant els dos assaltants s’havien presentat a la botiga i l’havien amenaçat amb una navalla per tal que els donés els diners.

Com a conseqüència d’aquests fet els lladres havien pogut sostreure la quantitat de 1.000 euros, mentre que la víctima presentava petites ferides al coll i a un avantbraç fruit de la intimidació exercida pels delinqüents.

La investigació iniciada pels Mossos d’Esquadra va permetre recollir suficients indicis per determinar que es trobaven davant d’uns fets inexistents i un fals relat aportat pel denunciant per tal de treure un benefici econòmic, cosa que l’hauria portat inclús a produir-se petites autolesions per tal de justificar-se.

Davant de les clares evidències de trobar-se davant d’una simulació de delicte el denunciant va ser arrestat pels agents.

Un cop va declarar en seu policial el detingut va quedar en llibertat i resta pendent de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan sigui requerit”.

Comentarios
Multimedia Diari