Detingut per un incendi intencionat en un pis ocupat a Ulldecona

Els danys a l'habitatge van ser menors per la ràpida intervenció de la Policia Local

13 diciembre 2021 15:49 | Actualizado a 13 diciembre 2021 15:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 28 anys i veí d’Ulldecona per un incendi intencionat en una habitatge ocupat d’aquesta població del Montsià. Els fets va tenir lloc diumenge a la tarda. Diversos testimonis van veure com el detingut va accedir a la casa, situada al primer pis del carrer Calvari número 43, va acumular mobles i diversos objectes i després hi va calar foc. Es tracta d’un habitatge ocupat, en el que viu un home que en aquell moment no es trobava allí. 
Els primers en arribar van ser els efectius de la Policia Local, els quals van fer ús de l’extintor que portaven al cotxe i van poder aturar les flames. Així, els danys a l’habitatge van ser menors. Posteriorment s’hi van desplaçar també dotacions dels Bombers, per acabar de remullar i revisar la casa afectada. 
Els Mossos van rebre l’avís a les 19.30 h i un cop al lloc i després d’escoltar els testimonis, van detenir al presumpte autor de l’incendi intencionat. Es tracta d’un veí de la població de 28 anys i nacionalitat espanyola. Segons diverses fonts, el motiu de l’incendi podria ser un conflicte o deute pendents entre l’autor del foc i la persona que residia en aquesta casa ocupada. 

Comentarios
Multimedia Diari