Detingut un conductor que anava a 229 km/h per l'AP-7 a L'Aldea

En aquest moment no se'l va poder parar, però se'l va localitzar estacionat a l'àrea de servei de L'Hospitalet de l'Infant

19 mayo 2017 16:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor italià no resident a Espanya per circular a 229 quilòmetres per hora per l'autopista AP-7 al seu pas per L'Aldea.

Segons ha informat aquest dilluns la policia catalana en un comunicat, en un control de velocitat aquest diumenge a les 22 hores en el quilòmetre 323 van detectar aquest conductor de 35 anys a gran velocitat en aquesta via limitada a 120.

En aquest moment no se'l va poder parar, però se'l va localitzar estacionat a l'àrea de servei de L'Hospitalet de l'Infant (Tarragona).

El van detenir per un delicte contra la seguretat vial perquè la velocitat a la qual circulava superava el límit penal de 215 quilòmetres i al no disposar de residència a Espanya.

Aquest tipus de delicte pot ser castigat amb penes de tres a sis mesos de presó, una multa de sis a 12 mesos, o treballs en benefici de la comunitat, amb la privació de conduir en territori nacional per un any i fins a quatre.

Comentarios
Multimedia Diari