Detingut un home a Alcanar per tinença d’armes de foc prohibides

Va disparar trets des del terrat de casa després d'haver consumit alcohol

29 octubre 2020 15:44 | Actualizado a 29 octubre 2020 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia local d’Alcanar van detenir ahir 28 d’octubre un home de 37 anys, nacionalitat romanesa i veí d’Alcanar com a presumpte autor d’un delicte de tinença d’armes de foc prohibides.

Els fets van ocórrer la tarda del mateix dia 28 quan ambdós cossos policials van rebre l’avís que en un carrer d’Alcanar s’escoltaven trets d’arma de foc.

Ràpidament es van personar en el lloc diverses patrulles policials les quals després de realitzar indagacions van ubicar la casa i el terrat des d’on s’haurien produït els trets.

Un cop entrevistats amb els habitants del domicili en un primer moment aquests van negar tenir cap arma de foc ni cap relació amb els fets.

Les posteriors perquisicions policials van permetre la localització a l’interior de l’habitatge d’una escopeta de petit calibre, munició de diversos calibres i una escopeta d’aire comprimit amb mira telescòpica.

Finalment l’home, posteriorment detingut,  va reconèixer haver efectuat diversos trets amb l’arma de foc des del terrat de la casa després d’haver consumit alcohol.

El detingut, que no disposava de cap permís per tenir armes, va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant del jutjat competent quan sigui requerit”.

Comentarios
Multimedia Diari