Detinguts després d'apallissar a un veí i robar en un restaurant d'Amposta

Mossos atrapa a dues persones, però en busca més d'implicades en un robatori en violència del passat dimarts a l'avinguda Barcelona de la capital del Montsià.

11 octubre 2021 17:40 | Actualizado a 15 octubre 2021 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra pertanyents a la comissaria d’Amposta van detenir el 12 d’octubre dos homes de 18 i 28 anys, i veïns d’Amposta, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i un delicte de robatori amb violència.

Els fets va ocórrer sobre les 2:30h de la matinada del dimarts quan els Mossos d’Esquadra van ser avisats que s’estava produint un robatori en un establiment de restauració d’Amposta Els agents es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets i en el moment d’arribar  van observar com un home fugia ràpidament del local sense que els policies poguessin aturar-lo.

L’establiment presentava un vidre trencat i a l’accedir a l’interior els agents van localitzar un altre home el qual va quedar detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força. En l’escorcoll d’una motxilla que portava el detingut van ser localitzats 367 euros en metàl·lic i una targeta de crèdit a nom d’una altra persona.

D’altra banda, hores abans a la mateixa localitat d’Amposta s’havia produït un robatori violent on un home havia estat apallissat per altres quatre els quals li havien sostret la seva bossa de mà que contenia diners, documentació, un telèfon mòbil i una targeta de crèdit.

Aquests fets van ocórrer al carrer Barcelona molt prop del bar que posteriorment havia estat assaltat. Es dona la circumstància que mentre la víctima del robatori violent es trobava en un centre mèdic per ser atès de les ferides patides durant l’atac, va reconèixer un dels seus agressors que també esperava per ser visitat.

Un cop alertats els Mossos d’Esquadra d’aquest fet van detenir aquest segon home com un dels autors del robatori violent. Posteriorment els policies van poder comprovar que la targeta de crèdit trobada a la motxilla que portava el primer detingut era propietat de la víctima del robatori violent.

Per aquest motiu el detingut en el robatori al bar també va ser investigat com un dels autors de la pallissa i posterior robatori violent ocorregut al carrer Barcelona. La investigació dels fets continua oberta per tal de localitzar i detenir la resta d’implicats en ambdós delictes.

 

Els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Amposta el passat dia 13 d’octubre essent decretada la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari