Detinguts dos joves quan intentaven entrar a robar a les dependències de Càritas a Roquetes

Van forçar la porta lateral

15 agosto 2020 10:40 | Actualizado a 15 agosto 2020 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos joves de 21 anys, ambdós amb antecedents policials, han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra acusats d’intentar entrar a robar a les dependències de Càritas, a prop de la parròquia de Sant Antoni de Roquetes.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de cinc de la matinada de dimarts. Una patrulla de Seguretat Ciutadana de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tortosa estava de servei. Els agents van veure dues persones en actitud estranya. Mentre una noia es trobava vigilant, el noi estava manipulant alguna cosa.

En veure la patrulla, el noi va tirar alguna cosa que portava a les mans i els dos van marxar ràpidament pel carrer Major. Els agents els van poder interceptar poc després. Portaven una bossa amb ganivet de grans dimensions, dues claus angleses, tres tornavisos, unes tenalles, un enformador i un trencavidres.

Els policies van determinar que estaven intentant forçar la porta lateral de Càritas Parroquial, situada al carrer de la Cinta, paral·lel al carrer Major, que es on està l’entrada principal.

Després de declarar a la comissaria, van ser posats en llibertat. Ell –veí de Gavà– havia estar arrestat set vegades i ella –amb domicili a Roquetes– una.

Comentarios
Multimedia Diari