Detinguts dos veïns de Deltebre per atracar un banc a Vinaròs

Els detinguts, dos homes de 47 i 50 anys, es trobaven en permís penitenciari en el moment de cometre els fets, ahir al matí

19 mayo 2017 20:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ahir a primera hora del matí, la Guàrdia Civil va detenir dues persones com a suposats autors de delicte de robatori amb violència i intimidació en una entitat bancària, detenció il·legal i tinença il·lícita d’armes.

L’actuació va arrencar amb un avís a la central d’emergències del 112, en el qual s’informava que en aquell moment s’estava produint un robatori amb violència en una sucursal bancària de Vinaròs.

Dos persones van accedir a l’interior de la sucursal amb dues armes de foc i sostraient diners en efectiu i diversos telèfons mòbils.

Al lloc dels fets, s’hi van desplaçar immediatament diverses patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Vinaròs. En el moment dels fets a l’entitat hi havia un client i alguns empleats de la sucursal.

Els atracadors, en veure la presència policial, van utilitzar fins i tot un dels empleats del banc com a escut humà per fugir del lloc.

Després de recórrer alguns metres fora de la sucursal, la Guàrdia Civil els va poder detenir de seguida sense que arribés a produir-se danys personals. Els dos homes atracadors, de 47 i 50 anys i veïns de Deltebre, van ser detinguts com a presumptes autors de delicte de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i tinença il·lícita d’armes.

Els dos homes detinguts ja tenien antecedents per delictes de similars característiques i es trobaven precisament en permís penitenciari en el moment de cometre els fets, segons va informar la Guàrdia Civil.

Per una altra banda, els efectes sostrets durant l’atracament es van poder recuperar per part dels agents.

Aquest és el segon atracament que s’aconsegueix frustrar en el període de tres setmanes. En l’anterior ocasió també es va poder evitar un altre robatori en una entitat bancària del País Valencià, en aquest cas del municipi de Nules, i la Guàrdia Civil va detenir tres atracadors.

Comentarios
Multimedia Diari