Deu incendis de vegetació en un sol dia a les Terres de l'Ebre

Els més importants han tingut lloc a la Pobla de Massaluca i a Godall

14 junio 2021 16:35 | Actualizado a 14 junio 2021 17:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La forta calor d'avui a les Terres de l'Ebre, on molts dels termòmetres han sobrepassat els 35 graus, ha afavorit l'aparició i expansió de deu incendis de vegetació, alguns provocats pel llançament de petards i altres per cremes agrícoles.

El que ha provocat un desplegament més ampli de mitjans terrestres i aeris s'ha originat al terme municipal de la Pobla de Massaluca, a la carretera que va cap a Riba-roja d'Ebre.

A la mateixa hora que els bombers estaven a la Pobla s'ha produït un altre foc a l'alçada del punt quilomètric 9 de la carretera local TV-3311, que va de la Sénia a Santa Bàrbara, al terme de Godall.

Era un camp d'oliveres i una zona segada. Han treballat en l'extinció deu dotacions, de les quals tres eren aèries. A les 18.25 hores el foc s'ha donat per apagat després de cremar 7,6 hectàrees.

Minuts després de les cinc de la tarda s'han detectat fins a quatre focus entre la via del tren entre Móra i Garcia i la carretera C-12. A dos quarts de set de la tarda dos dels focus estan estabilitzats. En l'extinció han treballat nou dotacions terrestres i tres helicòpters.

Altres focs

El primer incendi de la jornada ha tingut lloc a les 10.56 hores a la Fatarella, una petita crema que s'ha escampat. El mateix ha passat a les 12.36 hores a Godall, a la zona de les Planetes. En els dos focs han intervingut dues dotacions de bombers.

A Tortosa, a Reguers, hi ha hagut un petit foc a les 13.01 hores i a les 13.56 hores al carrer Lluís Vives de Santa Bàrbara.

I en pràcticament una hora, a la tarda, s'han originat tres focs a Tortosa: a les 16.22 a Sant Bernabé, a les 17.19 al camí Casellas i a les 17.43 hores en un descampat al costat del parc de bombers.

Comentarios
Multimedia Diari