‘Dies millors’, de Joan Rovira, combina la música festiva amb la més intimista

Les lletres porten el seu segell personal i parlen de les relacions humanes: amor, amistat i autosuperació

27 abril 2019 09:24 | Actualizado a 27 abril 2019 09:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dies millors és el tercer disc de llarga durada de Joan Rovira (Camarles, 1982), un disc vitalista que combina la música festiva amb la més intimista: ritmes caribenys fusionats amb el pop més actual i amb pinzellades de música electrònica. Joan Rovira amplia la banda i fa un gran salt endavant amb la producció de l’àlbum on es trobarà l’essència de l’ebrenc però renovada en 11 cançons, escrites al llarg de gairebé dos anys i que mostren una gran evolució musical de l’artista.

Les lletres porten el seu segell personal i parlen de les relacions humanes: amor, amistat i autosuperació. Destaquen cançons com Dies millors, El gran espectacle final, Si tu saltes jo també i La fugida, amb una producció electrònica de la mà de Genís Trani, productor també de grups com Doctor Prats, Buhos i Green Valley entre d’altres. Una altra joia del disc és Em Confons, un tema explosiu i frenètic que transmet la força i la frescor dels seus directes. 

Altres cançons més íntimes i en clau acústica són Sota el teu balcó, amb la col·laboració d’en Pau Figueres a la guitarra espanyola, Sé que ets tu amb el Pedal Steel del David Soler i Que et vagi bé. Un disc eclèctic que inclou tocs Indie (L’amor amb tu), i un merengue en castellà.
 

Comentarios
Multimedia Diari