Más de Ebre

Diversos municipis de l’Ebre, de festa major

Els actes taurins continuen sent el plat fort d'aquestes jornades festives

L. J.

Whatsapp
Una edició de les festes de Sant Jaume a Benissanet. Foto: Cedida

Una edició de les festes de Sant Jaume a Benissanet. Foto: Cedida

Diversos municipis de les comarques del Montsià i del Baix Ebre celebren durant aquests dies les seves festes majors en honor al seu patró, Sant Jaume. Camarles, Sant Jaume d’Enveja i Sant Carles de la Ràpita han preparat un conjunt d’activitats lúdico festives que ja s’estan portant a terme des del passat 19 de juliol i que posarán el seu punt i final el proper 28 de juliol. 

Focs artificials, activitats esportives i gastronòmiques; baixada d’andròmines; presentació de les reines i pubilles, un dels actes de major assitència;  activitats infantils, balls a la fresca amb diverses orquestres i altres actuacions musicals, com la participació de la rondalla ebrenca, o el típic  concurs de karaoke continuen están presents al programa festiu.

Tot i que la presència d’actes taurins, continua essent el plat fort d’aquestes jornades festives. Els berenars a la plaça, els bous capllaçats i bous embolats serán un any més els protagonistes de les festes majors d’aquests municipis amb tot un seguit d’actes programats i una assistència multitudinària. 

També hi destaquen, els dies dedicats a la dona, a la gent jove, o l’homenatge a la vellesa, que culminen tots, amb un dinar de germanor
 

Temas

Comentarios

Lea También