Diversos municipis de l’Ebre, de festa major

Els actes taurins continuen sent el plat fort d'aquestes jornades festives

22 julio 2019 08:54 | Actualizado a 22 julio 2019 08:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Diversos municipis de les comarques del Montsià i del Baix Ebre celebren durant aquests dies les seves festes majors en honor al seu patró, Sant Jaume. Camarles, Sant Jaume d’Enveja i Sant Carles de la Ràpita han preparat un conjunt d’activitats lúdico festives que ja s’estan portant a terme des del passat 19 de juliol i que posarán el seu punt i final el proper 28 de juliol. 

Focs artificials, activitats esportives i gastronòmiques; baixada d’andròmines; presentació de les reines i pubilles, un dels actes de major assitència;  activitats infantils, balls a la fresca amb diverses orquestres i altres actuacions musicals, com la participació de la rondalla ebrenca, o el típic  concurs de karaoke continuen están presents al programa festiu.

Tot i que la presència d’actes taurins, continua essent el plat fort d’aquestes jornades festives. Els berenars a la plaça, els bous capllaçats i bous embolats serán un any més els protagonistes de les festes majors d’aquests municipis amb tot un seguit d’actes programats i una assistència multitudinària. 

També hi destaquen, els dies dedicats a la dona, a la gent jove, o l’homenatge a la vellesa, que culminen tots, amb un dinar de germanor
 

Comentarios
Multimedia Diari