Divulga un vídeo mantenint relacions sexuals amb una dona a Amposta

Va enviar la gravació a un amic, sense el consentiment d’ella. Ha estat condemnat a dos anys i mig de presó

06 junio 2021 14:49 | Actualizado a 06 junio 2021 14:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un jove que va mantenir una relació sexual amb una noia ho va gravar amb el telèfon mòbil. Va enviar un vídeo a un amic, tot sense el consentiment d’ella. Ara, la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona l’ha condemnat a dos anys i mig de presó per un delicte de descobriment de secrets. D’aquesta manera, rebaixa substancialment la pena inicialment imposada pel Jutjat del Penal 2 de Tortosa, que fou de tres anys i mig de presó. 

La sentència recull que el processat, el 6 de desembre de 2018, «amb ànim d’atemptar contra la intimitat de (...) i ensenyar-ho als seus amics», va gravar amb el seu telèfon mòbil, a través de l’aplicació Snapchat, una relació sexual entre els dos, que va tenir lloc al domicili de l’acusat, a Amposta.

La perjudicada, en cap moment, va donar el seu consentiment per a la gravació ni va tenir coneixement de la mateixa fins a dies després. L’acusat va exhibir el vídeo a terceres persones, en concret a un amic.

En el seu recurs d’apel·lació, el processat apuntava que a la causa no havia cap vídeo decomissat, ni tampoc cap aportat per l’acusació en el que es vegi la denunciant mantenint relaciones sexuals amb l’acusat.

El testimoni
Una de les testimonis va relatar que estant dins del cotxe amb un amb un amic i l’acusat, aquest els va deixar el mòbil. Van veure com li feien una fel·lació al processat, «reconeixent sense cap mena de dubte (...) com la persona que apareixia en el vídeo». Va comentar que si bé no es veia d’una forma clara, sí va poder observar un tatuatge que només tenen dues persones: una que estava a Estats Units i la denunciant. La víctima va reconèixer la relació. Va dir que l’acusat havia deixat el mòbil a la tauleta amb una llum ambient, havent dit ell que era perquè es veiessin.
 

Comentarios
Multimedia Diari