Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ous Roig dóna fins a 2.000 ous i material sanitari

L'empresa fa aquesta important aportació solidària

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Ous Roig

FOTO: Ous Roig

"Davant la pandèmia del Covid-19, i la greu crisi sanitària i social que estem vivint i que ens afecta també a les Terres de l'Ebre, l'empresa Ous Roig ha fet una donació d'ous i material sanitari per diferents hospitals i centres del territori.

Concretament, a través de l'Institut Català de la Salut (ICS), s'han distribuït més de 2000 ous entre la Clínica Terres de l'Ebre, l'Hospital Comarcal d'Amposta i la Residència d'avis de la capital del Montsià; i material sanitari (EPIS) per l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Ous Roig, amb seu a Jesús, és una de les empreses alimentàries i ramaderes més importants del territori. Hi treballen de forma directa més de 150 persones, des de la fabricació de pinso per a consum de les seues gallines, fins l'envasat, comercialització i distribució d'ous, passant per la seva producció a les granges.

Ous Roig és la marca més reconeguda del seu sector a nivell català i una de les més importants a nivell espanyol, i destaca per la comercialització exclusivament d'ous de gallines criades en llibertat.

Un projecte, el de "Gallines Felices", que marca un compromís ferm per produïr ous de la més alta qualitat i per apostar per una avicultura sostenible; i que va culminar l'any 2018 amb la posada en marxa de la granja ecològica de la Galera, essent l'explotació avícola de producció ecològica més gran del país. Disposa dels principals estàndars de qualitat com la IFS (International Food Standard) i certificacions d'Aenor de benestar animal."

Temas

Comentarios

Lea También