Ebre Tortosa

Dos denunciats a Tortosa per deixar brossa fora dels contenidors

L’Ajuntament recorda que els comerços tenen un servei gratuït de recollida porta a porta

M. PALLÁS

Whatsapp
Dos denunciats a Tortosa per deixar brossa fora dels contenidors

Dos denunciats a Tortosa per deixar brossa fora dels contenidors

La Policia Local de Tortosa ha denunciat dos persones en aplicació de l’ordenança del bon ús de la via pública. Les sancions corresponen a abocaments de deixalles fora dels contenidors, de les quals es va poder identificar la procedència.

L’Ajuntament de Tortosa ha volgut recordar que les deixalles han de ser dipositades degudament als respectius contenidors, i que els residus que requereixen un tractament especial cal dur-los a la deixalleria municipal o a la deixalleria mòbil que recorre tot el municipi.

A més a més, els establiments comercials de la ciutat tenen a la seua disposició el servei gratuït de recollida porta a porta quan aquestes activitats comercials generen un volum elevat de cartró.

També aquesta setmana l’ajuntament denunciava a través de les xarxes socials un cas reiteratiu: en només quatre dies s’havien produït dos incidències als contenidors de la plaça Cabrera, amb bosses d’escombraries deixades fora tot i que el contenidor no estava ple.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha lamentat els fets i ha recordat a la ciutadania que cal fer un bon ús de la via pública o del contrari es poden acabar generant sancions. «Estem parlant d’una situació d’incivisme. En el cas de la plaça Cabrera detectem que aquella brossa provenia d’una botiga. Una educadora ambiental visita els comerços per informar que tenen un servei porta a porta així que no ho comprenem», ha declarat l’alcaldessa.

Temas

Comentarios

Lea También