Dos detinguts per cinc robatoris a Tortosa

Els lladres van entrar per la força i van sostreure elements de valor a tres cases de camp, un magatzem rural i un vehicle

28 septiembre 2018 18:13 | Actualizado a 06 octubre 2018 19:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 22 i 23 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Tortosa, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força en cases rurals i un robatori amb força a l’interior d’un vehicle a la mateixa ciutat.

Entre els passats 7 d’abril i el 19 de juliol, els Mossos de la comissaria de Tortosa van tenir coneixement que s’havien produït diversos robatoris a les partides de Mig Camí, Torre Gassia i el Coll de l’Alba; concretament quatre robatoris amb força; tres d’ells en cases de camp i l’altre en un magatzem rural, així com també un robatori amb força a l’interior d’un vehicle.

Els autors dels fets van accedir a l’interior dels habitacles després de forçar reixes portes i finestres, i van emportar-se aparells electrònics, electrodomèstics i eines del camp. 

En una de les finques els lladres van localitzar un vehicle i van trencar un dels vidres per poder sostreure-li la ràdio.

Les indagacions policials i els indicis recollits en el lloc dels robatoris van portar finalment a la detenció dels dos presumptes autors, el primer d’ells va ser detingut el dia 13 de setembre i posteriorment en data 27 de setembre va ser detingut el segon.

Fruit de les detencions, els agents van poder recuperar alguns dels objectes sostrets en els robatoris. Els dos detinguts ja tenien antecedents policials per fets similars.

Un cop presentats davant del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa, els dos detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.

El Diari ja va informar el passat mes de maig d’una onada de robatoris en diferents punts del terme municipal de Tortosa, alguns dels quals correspondrien als fets ara esclarits. 

Comentarios
Multimedia Diari