Dos detinguts per robar 35.000 quilos de taronges a Vinaròs

Són veïns de Santa Bàrbara i Amposta, mentre que hi ha una tercera persona investigada a Manlleu

23 junio 2021 09:55 | Actualizado a 23 junio 2021 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Civil de Vinaròs ha detingut dues persones, i n’investiga una tercera, per la sostracció de 35.000 quilos de taronges a les localitats castellonenques de Vinaròs, Sant Jordi i Traiguera que després eren venudes a Manlleu (Osona). Els detinguts són veïns de Santa Bàrbara i Amposta,  i l’investigat de Manlleu, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, que han precisat que els fets es van cometre entre els passats mesos de març i maig.

Els agents van rebre una denúncia el passat 12 d’abril del propietari d’una finca situada a Vinaròs que indicava que havia sorprès dos homes furtant taronges i un d’ells l’havia amenaçat mentre fugi. 

La investigació engegada va revelar quatre furts més a Vinaròs, Sant Jordi i Traiguera, que també havien estat denunciats pels propietaris dels horts.

Es va esbrinar que les persones que havien estat vistes furtant presentaven factures de venda de les taronges en les que figurava un segell d’una empresa situada a Manlleu, i dades de l’administrador i comprador de la mercaderia. 

Comprovada la quantitat total de quilograms de taronges sostretes de les cinc finques s’estima que tenen un pes total d’uns 35.000 quilograms, amb un benefici econòmic estimat de 19.250 euros.
 

Comentarios
Multimedia Diari