Dos empresaris ebrencs uneixen la cria de bous i les abelles en una ruta

Mel Muria del Perellói la ramaderia de bous de Pedro Fumadó creen una proposta singular amb dos actius del territori

19 mayo 2017 19:02 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

‘Un dia al delta de l’Ebre: abelles, mel i bous’ és la nova ruta turística creada per dos empresaris del territori. Una col·laboració original entre l’empresa apícola del Perelló, Mel Muria, i la ramaderia de bous de Pedro Fumadó ‘Lo Xarnego’.

Dividida en dues parts, la ruta s’inicia al Perelló amb una visita guiada al Muria Centre d’Interpretació Apícola per conèixer de primera mà el món de l’apicultura, i a Muria Espai Natural on, vestits d’apicultor, els visitants poden veure com viuen i treballen les abelles.

La ruta continua a la tarda al terme de l’Ampolla, a la finca ramadera de les Olles, per conèixer el món dels bous braus, des del seu naixement, creixement i evolució en plena natura. A la finca hi ha més de 300 caps de bestiar boví, la meitat dels que cria.

La ruta, que té una durada de tot un dia, té un preu que oscil·la entre els 20 i 30 euros, inclou des de la degustació de la mel, a la visita a les arnes vestit d’apicultor, o un passeig en carro o ranxera per la zona de pastura dels bous.

Els organitzadors també han inclòs a la ruta, com a opcional, un dinar típic a la ramaderia o una exhibició de cavalls. A més, totes les visites són guiades i tenen la possibilitat de fer-se en català, castellà, francès i anglès.

Tant Rafel Muria com Pedro Fumadó han remarcat l’aposta per donar a conèixer «l’entorn natural i ecològic» que envolta el món de les abelles i dels bous braus. «És una ruta turística, carregada d’ecologia i natura i d’essència del Delta». Els responsables han explicat que la iniciativa s’adreça al «turisme familiar, als escolars, i a tota la gent que visita el delta de l’Ebre».

Comentarios
Multimedia Diari