Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dos exposicions amb motiu de la Festa Major d’hivern de Móra d’Ebre

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'exposició, titulada Aquelles tardes. 120 anys de cine a les Terres de l’Ebre, restarà oberta fins el dia 11 de febrer.

L'exposició, titulada Aquelles tardes. 120 anys de cine a les Terres de l’Ebre, restarà oberta fins el dia 11 de febrer.

S'han inaugurat dos exposicions amb motiu de la Festa Major d'hivern de Móra d'Ebre, dedicada a Sant Antoni. La primera es pot visitar al vestíbul de La Llanterna, teatre municipal, i està tracta sobre els 120 anys d'història del cinema a les Terres de l'Ebre.

Un dels plafons de la mostra està dedicat als cinemes de Móra d'Ebre, amb explicacions i fotografies de les sales Universal, Moriber, Avenida i La Democràcia. L'exposició, titulada Aquelles tardes. 120 anys de cine a les Terres de l’Ebre, restarà oberta fins el dia 11 de febrer de 19.30 a 21 hores.

Altrament, la sala Julio Antonio acull l'exposició de miniatures en fusta de Josep Loscos, un morenc de 87 anys que presenta un total de 97 peces de fusta, treballades a mà, que reprodueixen edificis de Móra d'Ebre, eines del camp i motius fluvials, entre altres.

Exposició de miniatures en fusta de Josep Loscos

Fa nou anys, el Loscos ja va presentar una mostra de característiques similars a la sala d'exposicions morenca i ara ha repetit amb noves peces i nous motius, entre els quals una maqueta de l'escola Lluís Viñas.

L’exposició es podrà visitar demà dia 17 de gener, de 12 a 14 hores, i avui dia 16 de gener, de 19.30 a 21 hores.

Aquestes activitats formen part del programa de la Festa Major d'hivern i compten amb la col·laboració de l'associació La Riuada i del teatre La Llanterna.

Temas

Comentarios

Lea También