Dos ferits a l'Ampolla en bolcar el camió que conduïa per efectes del vent

L'accident ha passat aquest matí a l'autopista AP-7. Inicialment s'han tallat dos carrils sentit nord

11 agosto 2017 12:31 | Actualizado a 11 agosto 2017 12:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els dos ocupants d'un camió ha resultat ferits menys greu aquest matí després que el vehicle bolqués a l'autopista AP-7 al seu pas pel terme municipal de l'Ampolla, segons ha apuntat al Diari fonts dels Bombers de la Generalitat i del Servei Català de Trànsit. Els ferits han estat traslladats pel SEM a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

L'accident ha tingut lloc a les 8.40 hores en el punt quilomètric 310 sentit Barcelona. Possiblement per efecte del vent el camió ha bolcat, quedant a la calçada. Quatre dotacions dels bombers -dels parcs de l'Ametlla, Amposta i de la Regió d'Emergències- s'han traslladat a l'indret i han recollit el gasoil del vehicle.

El camió portava tomàquets i la càrrega no s'ha escampat. Inicialment han quedat tallats els dos carrils sentit nord i després s'ha pogut obrir-ne un. A dos quarts d'una ha arribat a l'indret un altre camió per fer el transvasament de la càrrega, unes tasques que es preveu que durin unes quatre hores. Després, una grua de gran tonatge s'encarregarà de retirar el camió sinistrat.

Comentarios
Multimedia Diari