Dos ferits en un xoc a l'N-340 al Perelló

S' hi han vist implicats dos turismes a l'alçada del quilòmetre 1.108. Els dos ferits han estat traslladats amb ambulància fins a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa

25 septiembre 2018 15:05 | Actualizado a 08 octubre 2018 10:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dues persones han resultat ferides en un accident de trànsit entre dos turismes, aquest dimarts a primera hora de la tarda a l'alçada del quilòmetre 1.108 de la carretera N-340, al terme municipal del Perelló.

Per causes que s’investiguen, la col·lisió entre els dos cotxes ha sigut frontal. Les dues persones han resultat ferides, una menys greu i l’altra lleu.

Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) els han traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. En el sinistre, del que s’ha rebut l’avís a les 15.17 hores, han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies, l’helicòpter medicalitzat del SEM i tres dotacions dels Bombers, que han excarcerat una persona atrapada en un dels cotxes.

La policia ha hagut de donar pas alternatiu als vehicles mentre se socorria els ferits i es retiraven els vehicles. Bombers han estat els encarregats d'excarcerar a un dels conductors atrapats.

La situació s'ha normalitzat prop de les cinc d'aquesta tarda.

Comentarios
Multimedia Diari