Dos ferits greus en un xoc frontal a Deltebre

Una de les víctimes ha estat evacuada en helicòpter 

10 octubre 2020 14:30 | Actualizado a 10 octubre 2020 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Greu accident a primeres hores d'aquesta tarda al terme municipal de Deltebre, que deixa dos ferits. Aquest se suma al que hi va haver ahir al vespre al mateix municipi.

El d'avui ha tingut lloc a les 13.07 hores en el punt quilomètric 4,900 de la carretera local T-340, que va de la N-340 -a la zona del Ligallo del Gànguil- fins a Riumar.

Ha estat un xoc frontal entre dos vehicles. Cadascun d'ells estava ocupat per una sola persona. Un dels cotxes ha anat a parar a un arrossar i l'altre s'ha quedat al mig de la carretera.

Els dos conductors han resultat atrapats i ha estat necessària la intervenció dels bombers per treure'ls d'entre la ferralla.

Bombers de la Generalitat ha activat cinc dotacions dels parcs d'Amposta, Tortosa i l'Ametlla de Mar així com de la Regió d'Emergències.

A les 13.38 hores, els bombers han pogut rescatar un dels conductors i minuts més tard el segon.

El SEM ha desplaçat dues unitats i l'helicòpter medicalitzat. Aquest ha traslladat el ferit greu a l'Hospital Verge de la Cinca.

Al mateix centre hospitalari una ambulància ha evacuat l'altre ferit, en estat "menys greu". Ambdós presentaven politraumatismes a diferents parts del cos.

La carretera ha estat tallada pels Mossos d'Esquadra fins poc després de les dues, quan les grues han retirar els vehicles sinistrats.

Comentarios
Multimedia Diari