Quatre joves, detinguts per una pallissa a un veí d’Ulldecona

La víctima va haver d'ingressar a l’Hospital Verge de la Cinta 

10 noviembre 2021 17:05 | Actualizado a 10 noviembre 2021 19:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre joves veïns d’Ulldecona per un presumpte delicte de lesions, arran de l’agressió a un veí del municipi que va haver de ser hospitalitzat. Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge, quan després d’una petita discussió verbal en un local d’oci nocturn entre la víctima i un dels joves, aquest i diversos companys seus haurien esperat que sortís del bar i marxés caminant, per baixar d’un cotxe i començar a apallissar-lo. L’arribada d’agents de la Policia Local va aturar la pallissa, però els agressors van poder fugir. L’home agredit, de 42 anys i veí d’Ulldecona,  va haver de ser ingressat diumenge a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Avui dimecres ha pogut rebre l'alta. 

Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació i aquest dimecres a la tarda han detingut quatre persones.Es tracta de C. R. de 18 anys;O.O., de 22 anys,  S.M. de 19 i A.M. de 21 anys, tots quatre veïns del municipi. 

Els Mossos havien de prendre declaració als detinguts durant la tarda, abans de passar a disposició judicial. 

L’Ajuntament d’Ulldecona ha condemnat l’agressió i ha agraït la tasca de les forces de seguretat. «Accions com aquesta no tenen cabuda al nostre poble», ha afirmat l’alcaldessa, Núria Ventura.  

Els fets han causat molt de malestar en aquesta població del Montsià. Els agressors formarien part d’un grup implicat en nombroses baralles, aldarulls i altres fets delictius en els últims mesos. Així, a través de les xarxes socials, molts veïns han mostrat la seua repulsa a l’agressió i han demanat contundència i més vigilància a les forces de seguretat. 

Des de l’Ajuntament expliquen que dijous al matí hi ha prevista una nova reunió amb els Mossos d’Esquadra per abordar els problemes de seguretat ciutadana. «Per la nostra situació a la vora del riu Sénia, també ens hem de coordinar amb d’altres cossos de seguretat, com la Policia Local de Vinaròs, la Guàrdia Civil o la Policia Nacional», detalla Ventura. 

L’alcaldessa entén però que la problemàtica va més enllà i s’ha d’abordar també des d’altres àmbits socials. I és que des del final dels confinaments per la pandèmia s’ha observat al municipi un increment de conductes delictives i violentes, relacionat també amb el consum de drogues i alcohol, «que preocupa», admet Ventura. 

Comentarios
Multimedia Diari