Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dos llocs de treball al nou supermercat Proxim a Camarles

GM FOOD ha inaugurat el seu cinquè centre a la província de Tarragona, on la companyia compta també amb 26 supermercats

SUMA.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Dos llocs de treball al nou supermercat Proxim a Camarles

Dos llocs de treball al nou supermercat Proxim a Camarles

El nou Proxim, està al carrer Sant Joan 78 de la localitat de Ligallo del Gànguil (Camarles), i disposa de les seccions habituals en lliure servei: sec, carnisseria, xarcuteria, fruita i verdura, congelats i fleca. El centre de 100m2, dóna feina a 2 persones estarà obert de dilluns a divendres de 7:00 a 13:00h i de 16:30 a 20:30, mentre que els dissabtes obrirà de 7:00 a 13:00h.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per posseir un ampli llistat de productes, format per més de 20.000 referències -1.900 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat.

L'oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, GM Wines i Mic&Friends.

GM FOOD a Tarragona

General Markets Food Iberica, compta a la província amb 26 supermercats franquiciats SUMA (5 a Tarragona i 21 repartits entre diferents localitats de la província), i 5 centres franquiciats Proxim (Ligallo del Gànguil -Camarles -, Alcanar, La Galera, Salou i Xerta). A més, lacompanyia té 4 Gros Mercat a Amposta, El Vendrell, Reus i Tarragona, els dos últims amb un servei de benzineres GMOil obertes a tot el públic.

Temas

Comentarios