Más de Ebre

Dos llocs de treball al nou supermercat Proxim a Camarles

GM FOOD ha inaugurat el seu cinquè centre a la província de Tarragona, on la companyia compta també amb 26 supermercats

SUMA.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Dos llocs de treball al nou supermercat Proxim a Camarles

Dos llocs de treball al nou supermercat Proxim a Camarles

El nou Proxim, està al carrer Sant Joan 78 de la localitat de Ligallo del Gànguil (Camarles), i disposa de les seccions habituals en lliure servei: sec, carnisseria, xarcuteria, fruita i verdura, congelats i fleca. El centre de 100m2, dóna feina a 2 persones estarà obert de dilluns a divendres de 7:00 a 13:00h i de 16:30 a 20:30, mentre que els dissabtes obrirà de 7:00 a 13:00h.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per posseir un ampli llistat de productes, format per més de 20.000 referències -1.900 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat.

L'oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, GM Wines i Mic&Friends.

GM FOOD a Tarragona

General Markets Food Iberica, compta a la província amb 26 supermercats franquiciats SUMA (5 a Tarragona i 21 repartits entre diferents localitats de la província), i 5 centres franquiciats Proxim (Ligallo del Gànguil -Camarles -, Alcanar, La Galera, Salou i Xerta). A més, lacompanyia té 4 Gros Mercat a Amposta, El Vendrell, Reus i Tarragona, els dos últims amb un servei de benzineres GMOil obertes a tot el públic.

Temas

Comentarios