Dos policies locals d'Amposta salven una dona que havia caigut al canal

Els fets van ocórrer aquest dimecres al vespre

19 mayo 2017 15:25 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dos policies locals d’Amposta van salvar aquest dimecres al vespre una dona que havia caigut al canal de la Dreta de l'Ebre.

Els fets van ocórrer cap a les 20.22 hores, quan una dona, de 72 anys d'edat i veïna d'Amposta, va caure al canal per causes que es desconeixen. "No sabem exactament el lloc on va caure ni per què", explica el regidor de Governació de l'Ajuntament d'Amposta, Miquel Subirats. La dona sembla que no sabia nadar i era arrossegada per la força de l'aigua.

Per sort, molt a prop de la zona es trobava una patrulla de la Policia Local amb dos agents, que la van veure. Els agents van donar l'avís al 112 i van llançar-se a l'aigua per salvar la dona.

Mentre els arrossegava la corrent, dos agents més de la Policia Local es van esperar en un pont del canal, l'anomenat pont de Natzaret, per poder-los subjectar i pujar-los.

En el rescat també hi van intervenir unitats dels Bombers, Mossos d’Esquadra i Sistema d’Emergències Mèdiques, que va traslladar la dona a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Segons informen els Bombers de la Generalitat, la dona presentava símptomes d'hipotèrmia, però estava conscient, i va explicar que havia relliscat i caigut al canal.

Comentarios
Multimedia Diari