Dotze dones de la Ribera d'Ebre es formaran com a cuidadores de persones dependents

18 octubre 2020 14:40 | Actualizado a 18 octubre 2020 14:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha iniciat aquesta setmana una nova formació de cuidadors de persones dependents, en el marc del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de la Ribera d’Ebre del Programa Ribera d’Ebre VIVA. Al curs hi participen 12 dones, totes amb experiència en la cura a persones dependents o fent neteges a domicilis particulars, autodidactes i sense formació prèvia.

Amb aquest curs, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, es pretén impulsar la professionalització d’aquestes dones tant en l’àmbit tècnic com pel que fa a competències bàsiques de castellà, català i matemàtiques per tal de dotar-les del coneixement necessari que els permeti accedir a la formació reglada per treballar a centres residencials o fer serveis d’atenció a domicili.

En l’inici del curs, Gemma Carim com a presidenta del Consell Comarcal i Joan Piñol com alcalde de Móra d’Ebre van donar la benvinguda a les participants i van aprofitar per animar-les a formar-se amb un sector amb molta demanda d’ocupació.

El curs acabarà el 10 de desembre amb la possibilitat fer pràctiques no laborals a empreses del sector a la comarca.

Comentarios
Multimedia Diari