Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dues àrees comercials crearan un centenar de llocs de treball a Tortosa

El grup francès AKÍ Bricolaje obrirà el primer establiment a les Terres de l’Ebre el 7 de juliol i abans de final d’any ho farà al seu costat un hipermercat Esclat del Grup Bon Preu

A.Caralt

Whatsapp
Imatge de la primera àrea comercial d’Akí Bricolaje a la ciutat de Tortosa, ahir.

Imatge de la primera àrea comercial d’Akí Bricolaje a la ciutat de Tortosa, ahir.

El polígon urbanístic Temple Sud, a l’entrada de la ciutat per la C-42 bull d’activitat. Els treballs de construcció de la primera àrea comercial a les Terres de l’Ebre del grup francès AKÍ Bricolaje enfilen la recta final i ahir els seus responsables ja van anunciar la data d’obertura de l’establiment, el divendres 7 de juliol. Al seu costat, el grup català Bon Preu treballa en la fonamentació del nou hipermercat de la marca Esclat, que obrirà portes el segon semestre de 2017.

Les dues noves àrees comercials crearan a l’entorn de cent nous llocs de treball, entre directe i indirectes. En el cas de l’àrea comercial de l’empresa de bricolatge les xifres són definitives. Després d’estudiar el currículum de 3.150 aspirants, han contractat a 27 treballadors, quasi tots del Baix Ebre i la gran majoria amb contractes indefinits.  A aquests s’hi han de sumar més 40 llocs de treball indirectes d’empreses de serveis col·laboradores. En total, fins a 70 llocs de treball per atendre una àrea comercial de 2.550 m2 de superfície i 18.500 referències a la venda de bricolatge, jardineria i decoració, entre d’altres.

Una de les particularitats de l’espai serà la d’oferir serveis per al clients, alguns d’ells gratuïts per als socis, com còpies de claus, tall de fusta a mida, servei de fotocopiadora,etc.

AKÍ ha invertit 1,1 milions d’euros en aquesta botiga, que és la tercera a la demarcació de Tarragona, la número 13 de Catalunya i la 50 d’Espanya. Ahir al matí, van presentar els detalls de la inversió la directora d’expansió d’AKÍ, Marta Díaz, i el director de la botiga de Tortosa, Miquel Vidiella, acompanyats de l’alcalde, Ferran Bel.

 Aquesta botiga será la tercera de la demarcació de Tarragona i la número 13 de Catalunya

Els responsables d’AKÍ van explicar que tenien clar que, des del punt de vista d’expansió comercial, havien d’obrir establiment a Tortosa i van remarcar que la nova botiga té vocació territorial. Bel, al seu torn, va recordar l’aposta de l’Ajuntament per desenvolupar el pla parcial Temple Sud «en els anys més durs de la crisi», circumstància que «ha possibilitat aquesta i altres obertures comercials». 

Al seu costat, i tocant a la plaça del Mil·lenari de Tortosa, el Grup Bon Preu avança les obres d’un hipermercat de la marca Esclat. Comptarà amb 2.100 metres quadrats de sala de vendes i totes les seccions de producte fresc: peixateria, carnisseria, xarcuteria, fleca i fruiteria. L’hipermercat disposarà d’una zona d’aparcament de 180 places. L’obertura al públic està prevista pel segon semestre del 2017.

Selecció de personal

El Grup Bon Preu ha iniciat el procés de selecció del personal amb experiència en gestió, en seccions de producte fresc i per a seccions de caixa i reposició. S’ofereix contracte indefinit. Les persones interessades es poden inscriure a la borsa de treball del grup, a la pàgina web www.bonpreu.cat

Temas

Comentarios

Lea También