Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Bisbe de Tortosa, atès a l’Hospital de Bellvitge

També ha estat ingressat uns dies a l’hospital Verge de la Cinta per uns problemes circulatoris

Diari de Tarragona

Whatsapp
El bisbe de Tortosa, el valencià Enrique Benavent. FOTO: Catalunya Religió

El bisbe de Tortosa, el valencià Enrique Benavent. FOTO: Catalunya Religió

El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent Vidal, ha estat uns dies ingressat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta per tal de sotmetre’s a unes proves mèdiques.

El Bisbat de Tortosa ha emès un comunicat on s’explica que d’aquest centre hospitalari el bisbe Benavent va ser traslladat el passat dilluns, 30 d’abril, a l’Hospital de Bellvitge de Barcelona, per fer-li un angio tac i així determinar la teràpia adient al problema circulatori que presentava. 

Durant la prova mèdica a Barcelona «se li ha efectuat el tractament necessari, per tal de restablir el fluxe circulatori normal, a través de la vena que presentava una obstrucció parcial del fluxe», segons explica el Bisbat de Tortosa en aquest mateix comunicat.

Des de la Diòcesi s’ha volgut agrair al mateix temps «les mostres d’atenció i afecte» que ha rebut el bisbe Enrique Benavent i que està rebent dels sacerdots, dels fidels i dels equips mèdics, tant de Tortosa com de Bellvitge.

Enrique Benavent, nascut a Quatretonda l’any 1959, va ser nomenat bisbe de Tortosa l’any 2013.

Temas

Comentarios

Lea También