El Campus Terres de l'Ebre de la URV premia set treballs de recerca i síntesi

Els premis específics del campus han estat per a Delta Emotion Resort, de Rocío Viviana Astudillo Torres, Elia Dora Bel i Anna Cid Solà

19 mayo 2017 18:42 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

En la tipologia Premis Generals s’ha guardonat Història i aigües del balneari d’en Porcar de Tortosa, de Laura Mora López, de l’IES Joaquim Bau.

Dins la categoria Humanitats,LEGNONI, un cas més de la crisi tèxtil dels anys 1980-1990, de Cristina Homedes, del mateix institut i dins la categoria de Ciències Socials, i La marató de TV3, de Rut Queralt, de l’IES de la Sénia, dins la categoria cientificotècnica.

Els premis específics del campus han estat per a Delta Emotion Resort, de Rocío Viviana Astudillo Torres, Elia Dora Bel i Anna Cid Solà de l’Institut Montsià d’Amposta; Cànnabis. Un problema per al rendiment escolar?, d’Ivette Fabregat Cabedo de l’Institut de Deltebre; El turisme al Delta de l’Ebre, d’Ainhoa Alcázar Giner de l’Institut de Roquetes, i Espai XIP-XOP, de Fatima Abeddar El Kahtaoui, Aïda Anglès Guil, Alicia Arnal Piñol i Andrea Rafales Catalan, de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre.

Azael Fabregat ha presidit el jurat, format pel Consell Social de la URV, l’Ajuntament de Tortosa, Ensenyament, professors del campus i de diversos instituts del territori.

Comentarios
Multimedia Diari