Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Campus Terres de l'Ebre de la URV premia set treballs de recerca i síntesi

Els premis específics del campus han estat per a Delta Emotion Resort, de Rocío Viviana Astudillo Torres, Elia Dora Bel i Anna Cid Solà

Whatsapp

En la tipologia Premis Generals s’ha guardonat Història i aigües del balneari d’en Porcar de Tortosa, de Laura Mora López, de l’IES Joaquim Bau.

Dins la categoria Humanitats,LEGNONI, un cas més de la crisi tèxtil dels anys 1980-1990, de Cristina Homedes, del mateix institut i dins la categoria de Ciències Socials, i La marató de TV3, de Rut Queralt, de l’IES de la Sénia, dins la categoria cientificotècnica.

Els premis específics del campus han estat per a Delta Emotion Resort, de Rocío Viviana Astudillo Torres, Elia Dora Bel i Anna Cid Solà de l’Institut Montsià d’Amposta; Cànnabis. Un problema per al rendiment escolar?, d’Ivette Fabregat Cabedo de l’Institut de Deltebre; El turisme al Delta de l’Ebre, d’Ainhoa Alcázar Giner de l’Institut de Roquetes, i Espai XIP-XOP, de Fatima Abeddar El Kahtaoui, Aïda Anglès Guil, Alicia Arnal Piñol i Andrea Rafales Catalan, de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre.

Azael Fabregat ha presidit el jurat, format pel Consell Social de la URV, l’Ajuntament de Tortosa, Ensenyament, professors del campus i de diversos instituts del territori.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También