El Carnaval ja ha arribat a l'Ebre

Més de 1.200 persones participen a la Rua de Carnestoltes de Deltebre, una de les poblacions on s´avança la celebració juntament amb Amposta, Ulldecona, Jesús o Arnes

19 mayo 2017 16:19 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Carnaval ha arribat una setmana abans a diverses poblacions de les Terres de l’Ebre, com Amposta, Deltebre, Ulldecona, Jesús o Arnes. A Deltebre, aquest dissabte per la tarda més de 1.200 persones van participar en una gran rua de Carnaval pels carrers de la població. Una trentena de comparses amb veïns de totes edats van recórrer el municipi, vestits com els personatges de la pel·lícula Grease, com a hortalisses o fins i tot com a flamencs del Delta. La rua va sortir del carrer Robert Graupera i va anar fins a la plaça Vint de Maig, on hi va haver una festa i es van repartir els premis. Aquest diumenge, els més petits també tindran una cita amb el Carnaval de Deltebre amb la Festa Infantil. Un acte que es realitzarà al Casal de l’Esport ‘Lo Salat’ i que comptarà amb animació, concurs de disfresses i xocolatada.

Entre altres propostes, a Ulldecona, aquest matí de diumenge també tindrà lloc elCarnaval familiar, amb una cercavila d’animació, i espectacle final amb ‘Els Trastos Band Quartet & Troupe de Pallassos’.

Comentarios
Multimedia Diari