El Castell de Miravet acull el Mirarock el dia 28

Les entrades ja es poden adquirir a la plataforma online Entradium i a l’Ajuntament de Miravet.

18 septiembre 2019 07:20 | Actualizado a 23 septiembre 2019 11:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Mirarock 2019 se celebrarà finalment el dissabte 28 de setembre després que la cita inicial, programada pel passat 29 de juny, se suspengués a causa de l’incendi forestal que aquest estiu va afectar les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià.

Les entrades ja es poden adquirir a la plataforma online Entradium i a l’Ajuntament de Miravet.

La festa al castell de Miravet començarà a les 23 hores amb l’actuació de SUU, una artista emergent que ha conquerit milers de seguidors a les xarxes socials i que també triomfa als escenaris amb una posada en escena que combina la festa i els missatges reivindicatius. SUU presentarà a Miravet el seu primer disc Natural -Premi Enderrock de la crítica al millor disc revelació 2018- en el qual desplega una genuïna proposta artística caracteritzada per unes lletres compromeses, un repertori musical que combina diversos estils i una veu personalíssima que embolcalla tot el conjunt.

El plat fort de la nit arribarà amb una de les bandes més populars de l’actual panorama musical del país, Doctor Prats. Els vallesans presentaran a Miravet el seu tercer disc Venim de lluny. Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l’ska, el rock i l’electroswing, Doctor Prats farà tremolar el castell amb un directe contundent i festiu que els ha portat a ser un dels grups amb més poder de convocatòria de la música popular que es fa al territori.

Clourà la festa La Soul Machine, tot un referent del soul, el funky i el rhythm’n’blues al territori. Amb més de 15 anys de trajectòria musical, la banda de Falset combina un repertori amb els gran èxits de la música negra i temes propis ballables i càlids amb una potent secció de vents i energia sense límit.

El festival Mirarock vol contribuir a enfortir l’oferta cultural d’estiu a la zona i apropar el patrimoni cultural i monumental català al públic jove.

Comentarios
Multimedia Diari