El Centre Esportiu del Delta reobre després de sis mesos

L’equipament de Deltebre ha reforçat totes les mesures de seguretat sanitària per la pandèmia i incorpora novetats, com un espai polivalent a l’exterior

15 septiembre 2020 09:50 | Actualizado a 15 septiembre 2020 09:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Deltebre ha reobert el Centre Esportiu del Delta. Des d’ahir a primera hora del matí, els usuaris ja poden fer ús de l’equipament, que s’havia mantingut tancat des de la declaració de l’estat d’alarma el passat 13 de març. Ara, torna a oferir els seus serveis habituals, adaptats a les mesures sanitàries per la pandèmia del coronavirus, i amb al algunes novetats.

Així, s’han incrementat les classes dirigides i les hores de monitor a la sala de musculació; també s’ha renovat la gespa a una de les pistes de pàdel; hi ha un servei de notificacions al telèfon mòbil i també s’ha adequat l’espai exterior de la piscina per tal que esdevingui una zona polivalent d’activitats a l’aire lliure.

«Volem que la ciutadania pugui tornar a accedir a les instal·lacions des de la prevenció que implica la pandèmia, però també des de l’oportunitat de poder fer esport i salut en un centre de referència que estem impulsant i adequant amb nous serveis i millores», afirma l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que va visitar les instal·lacions ahir al matí juntament amb el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, i el responsable del Centre Esportiu del Delta, Marc Bertomeu.

L’equipament també ha modificat l’ordre de les sales existents per tal de complir amb les normes de distanciament, i s’han reubicat els espais destinats a les classes dirigides. Segons el tinent d’alcalde de Robert Bertomeu, «l’objectiu és seguir dotant de més serveis als usuaris i usuàries del Centre Esportiu del Delta per tal que puguin gaudir de les instal·lacions amb més activitats i continguts».

Entre les mesures de prevenció implantades cal destacar que es prendrà la temperatura a totes les persones que accedeixin a les instal·lacions, es crearà un registre d’accés, es limitarà l’accés als vestidors a les persones que facin ús de la piscina, i s’augmentaran les tasques de neteja i desinfecció. Tal com ha detalla el responsable del Centre Esportiu del Delta, Marc Bertomeu, «hem adequat les instal·lacions per tal que, en l’actual context de pandèmia, els abonats puguin dur a terme la pràctica esportiva amb prevenció i amb la major seguretat possible».

L’Ajuntament de Deltebre informa que, com a compensació del tancament de l’equipament a meitat de març, els abonats del centre no pagaran la quota fins al mes d’octubre.

Comentarios
Multimedia Diari