Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Centre d'Art Lo Pati estrena un nou festival sobre l'extinció

Es porta a terme aquest dissabte

M. P.

Whatsapp
Maria Arnal i Marcel Bagés just abans d´actuar a Lo Pati Centre d´Art-Terres de l´Ebre. FOTO: JOAN REVILLAS

Maria Arnal i Marcel Bagés just abans d´actuar a Lo Pati Centre d´Art-Terres de l´Ebre. FOTO: JOAN REVILLAS

Lo Pati-Centre d’Art-Terres de l’Ebre va inaugurar aquest divendres a la tarda un nou certamen sota el nom d’ExtincióFest. Es tracta d’una nova proposta dirigida per l’activista i narrador ampostí Oriol Fuster que pretén abordar a través d’experiències artístiques l’autodestrucció humana i l’extinció d’espècies.

L’encarregat d’obrir el teló d’aquest certamen va ser Joan M. Minguet Batllori, amb una xarrada (amb el nom de ‘L’art és un combat. El combat vol l’art’) per debatre com generar comunitat a través de les disciplines artístiques.

Tot seguit els poetes Núria Martínez-Vernis i Martí Sales van portar a terme l’espectacle ‘Alcohols’, on van plantejar l’ambivalència de la relació que sovint té l’alcohol com element de creació i alhora d’autodestrucció human.

Finalment va tenir lloc una de les actuacions més esperades, la de Maria Arnal i Marcel Bagés, que van presentar el seu nou treball ‘45 Cerebros y 1 Corazón’.

Per aquest dissabte hi ha prevista la presentació del llibre del periodista i DJ Luis Costa Bacalao! Historia oral de la música de baile en Valencia, 1980-1995. Serà una presentació amb esmorzar, a les 11 hores a Lo Pati. A les 12.30 hores es portarà a terme el vermut musical (amb Moritz) amb el DJ Luis Bonias, discjòquei representatiu de l’escena valenciana i estatal, resident en sales com Spook, ACTV, Barraca o Puzzle.

També avui per la tarda hi haurà a les 18.30 hores la presentació de Avalancha, un col·lectiu artístic del qual forma part l’artista de la Sénia Elena Blesa i que presentaran un projecte de publicacions escrites i audiovisuals que reflexionen al voltant de la coreomania, una estranya malaltia mental.

El periodista musical Nando Cruz oferirà la xerrada, a les 20 hores, sobre l’estil indie, amb ‘L’indie, un cranc americà’.

Posarà punt i final a aquest festival multidisciplinar l’actuació musical de Claudia Crabuzza. Presentarà el seu últim disc en una llengua minoritària a l’Alguer com és el català.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También