El Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre estrena nova imatge

El centre, ubicat a Amposta, no deixa de créixer

06 septiembre 2018 08:58 | Actualizado a 06 septiembre 2018 09:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un delta de l’Ebre de línies rectes, que també evoca un esportista acompanyat de les sigles CTE (Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre). És la nova imatge del Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre, ubicat a Amposta, «l’únic que hi ha a la demarcació de Tarragona, i un dels nou de tot el país», en paraules de l’alcalde, Adam Tomàs, qui ha comparegut acompanyat del regidor d’Esports, Marc Fornós, i del director del CTE Terres de l’Ebre, Ignasi Fàbregues per presentar aquesta nova imatge i també fer balanç de l’activitat del Centre. «Modernitzem la imatge, la fem més minimalista i també la diferenciem de la imatge corporativa de l’àrea d’Esports», ha apuntat l’alcalde. 

«El Centre de Tecnificació està agafant un volum d’activitat molt important, cada cop hi ha més concentracions d’esportistes», ha assenyalat l’alcalde. 

«La tendència que estem vivint és a l’alça», ha afegit el regidor d’Esports, «tant pel que fa al nombre dels esportistes com a la diversitat de modalitats esportives que fan estades».  El curs 2016-2017 van concentrar-se més de 510 esportistes en les diferents estades externes al centre; el curs 2017-2018 aquesta xifra superarà els 630. 

Comentarios
Multimedia Diari